zaterdag 27 augustus 2011

all american family

We hebben afgelopen dinsdag, als familie, een modelling-job achter de rug. Er werd voor een resort hier in de buurt, Chrystal Mountains, een all american family gezocht voor de nieuwe folder van 2012. Marijke is gebeld en had geen tijd maar ze wist wel een ander gezin die toch niets te doen had en er all american uitzag.... 9.00 moesten we aanwezig zijn, samen met de nichtjes Lauren en Maile. Sinds lange tijd weer eens de wekker gezet. More Smiles Please, You are Naturals etc. met die woorden zijn we door de sessie gecoacht. Siebe heeft meteen kunnen oefenen voor zijn graag gewilde baan als Topmodel in de toekomst. Hij heeft ergens opgevangen dat je daar heel veel geld mee verdiend en het kost weinig energie en geen diploma. Alleen moet hij dan niet de hele tijd te joker uithangen, zijn tong er aan 1 kant uithangen en scheel kijken lijkt me maar je weet het niet wat er tegen die tijd 'hip' is op de catwalk. Misschien is hij zijn tijd ver vooruit. Peter en ik moesten de hele tijd hand in hand achter de kinderen aanlopen en lachend naar elkaar kijken. Pffff... ik hoef die foto's eigenlijk niet te zien. Zo word je dus gefopt. Wie loopt er nu de hele tijd lachend naar elkaar kijkend hand in hand te wandelen?

Verder is onze Argosy Betsie verkocht! Precies op tijd zo 2 dagen voor vertrek. Een stel uit Ontario met 2 jonge meisjes hebben de caravan gister avond opgehaald. Toch vreemd dat iemand anders er nu mee wegrijdt maar ze hebben al maanden naar een mooie Airstream gezocht en gekeken en die van ons vonden ze het leukst. Jammer maar wij zullen er voorlopig niet meer mee reizen hier door Amerika. Misschien later weer eens. Ze staan de komende nachten om de hoek in het State Park Sleeping Bear Dunes wat overigens uitgeroepen is tot het beste en mooiste State park van Amerika dit jaar! Zal wel druk worden volgend jaar.

Peter en de jongens zijn even mee gegaan om de caravan op te zetten voor de eerste keer.

Vandaag zijn we nog naar de verjaardag van Lauren geweest. 13 jaar alweer! Vannacht zal ze met 12 meisjes in een tent in de achtertuin slapen. Tjibbe mocht er ook bij zijn de hele dag en nacht maar koos ervoor om met ons mee naar huis te gaan. 12 meiden en 1 jongen zag hij even niet zitten! Rond 21.00 was het al aardig donker en Marijke woont in het bos dus je ziet echt geen hand voor ogen. Wij zaten lekker binnen en buiten speelden ze ghost in the grave yard. Soms hoorde je enorme meiden gillen. Twee mensen verstoppen zich en in groepjes van twee ga je zoeken. Zodra je iemand gevonden hebt ga je er heel stil bijzitten totdat de laatste twee nog aan het zoeken zijn en heel dichtbij komen. Die laat je dan als groep keihard schrikken.... ja en dan nog in de tuin in het donker in een tent slapen, mij krijg je niet zover. Ik zou doodsbang zijn en geen oog dicht doen.

Verder is het tijd om op te ruimen hier, afscheid te nemen van iedereen en ons mentaal klaar te maken voor de grote oversteek. The Netherlands : here we come !

Geen opmerkingen: