donderdag 4 augustus 2011

10% korting

Alweer 2 weken op een vaste plaats. Cor en de familie uit Heiloo zijn langs gekomen! Erg leuk. Het weer is heerlijk en er is volop zon. Alleen gisteren niet. We hebben een week in het meer gelegen. Jay is gek van het electrische bootje en hij vaart samen met Siebe langs de huisjes aan het water met grote geweren. Surfpakken en zwemvesten aan want dat ziet er heel stoer uit. Vorige week woensdag hebben de kinderen op een Art and Crafts markt gestaan. Lauren en Maile hebben heel veel oorbellen gemaakt. Puck en Sam hebben ook wat oorbelletjes gemaakt en alles is te koop. Tjibbe heeft van zijn gevonden schelpen op Edisto Beach mooie jongens kettingen geregen met leer en houten knopen. Neef Dave heeft een custom made armbandje bij Tjibbe gekocht. Het was en groot succes en Lauren gaat zeker nog een keer staan.

Inmiddels is de familie Schoppink met de caravan richting het noorden van Michigan en zullen over een paar weekjes weer terug zijn.
De jongens zijn heel druk met een nieuwe boomhut. Twee meter boven de grond. Ik hou mijn hart vast dat alles stevig genoeg is. Peter checkt zo nu en dan. Mooie oefening voor Timmerdorp in Heiloo!

Verder mixen we weer lekker met de oude mensen om ons heen. Ik moet wel een beetje oppassen. Vorige week heb ik boodschappen gedaan met Peter op een Woensdag. Dat is de veteranen dag. Je kunt dan 10 % korting krijgen bij de supermarkt. Natuurlijk vraagt Peter ook naar de korting. De kassa dames moesten maar even naar mij kijken, volgens Pe !  En ja, we hebben de korting gekregen ! Niet te geloven. Peter liep natuurlijk met een grote smile en 25,- dollar korting (veel boodschappen) de winkel uit. Schatje. 

Geen opmerkingen: