woensdag 20 april 2011

sneeuw

het is niet te geloven maar het 20 april en het sneeuwt hier! niet kinderachtig maar gewoon een pak sneeuw waar we in Nederland van dromen met kerst. De mannen zijn nu buiten voor een sneeuwballen gevecht. Het enige nl wat Tjibbe de afgelopen maanden heeft gemist, is sneeuw en snowboarden. Wie weet morgen ? Voor ons is het leuk maar bij de mensen hier komt het nu na 5 maanden sneeuw de neus uit.

Verder niet veel nieuws. We wachten op de caravan. Men is bezig om de laatste dingen te repareren en begin volgende week is hij klaar. Tjibbe zit inmiddels toch weer op school als visitor. We moeten oppassen want bij de douane was men niet zo blij. Gisteren is hij weer voor het eerst naar zijn klas gegaan en hij werd weer warm ontvangen. Siebe heeft er zoals verwacht geen behoefte aan. Hij vindt het Nederlandse schoolwerk meer dan genoeg.

Verder hebben we gezinsuitbreiding. Vanwege de vele muizen onder het huis hebben we de poes van Marijke te leen! Wie had dat ooit verwacht dat er bij ons een dier in huis zou komen! Het allervreemdste is dat Peter er normaal gesproken allergisch voor katten is, maar nu heeft hij er geen last van. (dat is dus geen excuus meer voor de kids) Tjibbe en Siebe willen om de beurt met de poes, Caramel dip, op schoot. Verder is het voor mij een makkie, een beetje water en geen eten want die muizen moeten op...Wel leuk zo voor een weekje maar hij gaat niet mee in de caravan.

Geen opmerkingen: