zaterdag 16 juli 2011

Betsy in de verkoop

Even een dagje niets doen achter de rug. De jongens hebben de hele dag met de lego gespeeld. Pe en ik hebben een stuk gefietst. Deze omgeving is erg mooi aan het Lake Ontario. Gigantisch meer overigens. We zijn ook even naar het dorpje Trenton geweest maar daar valt weinig te beleven. Picton ziet er daarentegen wel erg leuk uit maar daar zijn we als een streep doorheen gezoefd, helaas verkeerd ingeschat achteraf. Het is hier wel wat meer Europees. Veel meer soorten kaas in de supermarkt en  kleinere auto's. Veel mensen uit Quebec zijn hier ook op vakantie en spreken alleen maar Frans. Een beetje Engels Frans. Snap je? Frans op zijn Engels, huh? Knauwerig Frans. dus... Ik heb zes jaar Frans op de middelbare school gehad maar kan hier geen touw aan vast knopen.

Verder niet veel gedaan. Alleen is het nu tijd geworden om de caravan te koop te zetten. We hebben haar een naam geven, Betsy. Gelukkig hebben we dat niet lang volgehouden anders waren we ons waarschijnlijk teveel aan haar gaan hechten. Ze functioneert zo goed voor ons. Helaas wordt het teveel om te onderhouden en zullen we verder geen tijd hebben om met haar op pad te gaan dus moet ze weg. In eerste instantie wilden we de caravan nog bewaren voor later, als wij oud zijn maar dat duurt nog zooooooo lang!

We staan nu op de camping bij Toronto op steenworp afstand van de grootste snelweg door Toronto. Dat is hier vrij gebruikelijk als je dichtbij een stad staat. Morgen laten we de caravan staan en gaan we naar de Niagara watervallen. Daarna rijden we terug naar Toronto en slapen we 2 nachtjes in het centrum van de stad in een hotel, dat is handiger. Peter is er al vaak geweest maar ik nog nooit ben heel benieuwd! Schijnt erg leuk te zijn.

keep you posted.

Geen opmerkingen: