zaterdag 19 februari 2011

adelaide

we zijn net aangekomen in Adelaide! vanmorgen zijn Peter en Tjibbe weer vroeg opgestaan om alvast aan het laatste deel naar Adelaide te beginnen. Het eerste plekje waar we willen stoppen is st. Augusta. Zelf had ik het idee dat het hier iets meer bevolkt zou zijn maar nog steeds een enorme leegte en honderden kilometers graan, graan en nog eens graan.


In de verte een boerderij.




Halverwege zie je dat iedereen een beetje verveeld raakt en begint bomen aan te kleden. Sommige bomen zijn vol gehangen met vliegenmeppers, of petjes, of alleen maar met huidskleurige bh's, een boom zat volledig vol met knuffels en we zagen een boom met koffers erin! Dus mocht je ooit nog eens deze route willen rijden, neem dan een vliegenmepper, petje of ....mee. Er was ook een lege boom met het bordje "naked tree"om zijn tak. Hier nog een foto van 1 van de landingsbanen onderweg.


Het is niet te geloven maar na 3 dagen bewolking rijden we de blauwe lucht weer in en staan we aan het strand. We hebben een bezoek aan de McDonalds beloofd en die moest natuurlijk meteen verzilverd worden. Min of meer als ontbijt hadden de jongens kip nuggets, patat en een milkshake. Pe en ik hebben ook even een lekkere vette patat met mayo genomen. De rit was toch weer iets langer dan verwacht, bij elkaar wel iets van 30 uur rijden maar er is geen onvertogen woord gevallen, super! Wel geïnvesteerd in een paar dvd's. Wat ons opvalt is dat er aardig wat Japanners reizen in piep kleine tentjes met een gekochte auto. Vaak met z'n vieren. 


Zo, we staan nu op de camping. Peter en Tjibbe hebben al een duik genomen, ik een wijntje en Siebe heeft al een vriend en is met hem naar het zwembad. Wow, alweer weekend, de tijd gaat heel snel. Over 4 weken zitten we al in Thailand.

Geen opmerkingen: