donderdag 11 november 2010

niet langer in spanning




want wie wil er niet weten wat een snuggie is? In November en December zie je hier allemaal Comfort produkten. Comfort food en comfy outfits. Hier een comfy fleece deken waarmee je op de bank kunt liggen. Wie heeft het nu niet dat je dan net je wijntje of chipje wilt pakken maar  je wilt niet onder je warme deken vandaan ?  Mouwen in de deken zijn de oplossing! Als je nu maar niet snel naar de voordeur moet rennen als de bel gaat want dan zit dat ding weer aan je vast.
je hebt ook een heren uitgave zoals je kunt zien in een stoere camouflage uitvoering. Al die nieuwe woorden in onze taal. Googlen, yahoo, pingen, i-pad en nu snuggie.


Het is hier nog steeds  prachtig weer. 15-17 graden overdag met een stralend blauwe lucht. We zijn veel buiten en genieten van de laatste dagen hier in Amerika. Morgen is het afscheid op school en nu vind Siebe het ineens toch heel jammer. Ze zijn vandaag weer op field trip naar de dierentuin in Traverse City. We hebben wat leuke boeken voor de juffen en meester gekocht.  Steenstra speculaasjes om uit te delen. Siebe vindt het jammer om kerst te missen hier. In zijn klas heeft iedereen gisteren al een pak met teksten van kerstliedjes gekregen. Hij heeft alle liedjes al gezongen en de bijbehorende klappen geklapt maar zonder muziek dus wij hebben geen idee hoe de melodie is. De Hip Hop Reindeer is zijn favoriet. Reindeer workin'for The Claus.... Love their hip hop just because....

ev'rybody sing fa la la (clap clap)

De buurman die net alle Halloween dingen bij de H heeft opgeborgen is nu met de C dozen bezig voor Christmas. Al drie dagen komen er rendieren, sneeuwpoppen, noordpool pijlen, zuurstokken met lichtjes etc. uit zijn garage. Het lijkt wel Disney World. Hij is niet de enige hoor er zijn ook al mensen met van die blaasmachines en sneeuwpoppen in de voortuin. Ik ga even vragen of ik er een foto van mag maken. 17 graden en dit alles in het groene gras. Beetje vroeg maar het ziet er wel erg leuk uit. Wij vieren kerst op Tahiti en ben benieuwd hoe ze dat daar dan vieren.

Merry Christmas and a happy New Year !!!!

Zo lekker op tijd. Het wordt toch niets dit jaar met onze zelfgemaakte kaarten zoals altijd.

1 opmerking:

Anoniem zei

He, wat leuk die snuggie, dergelijke varianten zijn volgens mij ook al hier opgedoken bij de blokker maar natuurlijk niet in een camouflage uitvoering :-) groet annemarie