maandag 31 januari 2011

pinnacle's in het Nambung National Park

pinnacle met achtergrond zand duinen

10.00 in de morgen, op staan een ontbijtje eten en op weg naar de pinnacles in de Australische woestijn. Toen we eenmaal reden zagen we een paar kangeroe's. Onderweg stonden ook allemaal grasbomen, dat zijn een soort bomen waar gras op de top zit. We waren onderweg wel even gestopt bij een olijven kwekerij. Daar hebben we olie gekocht en daarna weer vertrokken. Toen we eenmaal bij de pinnacles aankwamen waren het als het ware allemaal stenen pilaren waar ze nog steeds niet van weten waar ze ontstaan zijn. Even later liepen we door een uitgezette trail. Sommige pinnacles waren veel groter dan mij. Er stond een keiharde wind die al het zand op blies. Onze kuiten begonnen daar door wel te steken. Super pinnacleästic.

emu's in de witte woestijn
Toen we even later doorreden kwamen we bij een soort witte woestijn aan. En daar konden we dit hele mooie kliekje maken van twee struisvogels die door de woestijn lopen. Na veel genieten terug gaan  naar de camping waar we de vorige nacht ook stonden ben ik en mijn vader nog even op onderzoek uit gegaan en gaan zwemmen. Nog de Australische criquet gespeeld met een paar vrienden op de camping en daarna nog heel even een film gekeken en toen gaan slapen.

Tjibbe


p.s. je zal het niet maar raden maar ze hadden eerst een cycloon alarm uitgeroepen, gelukkig is de cycloon voor de kust verzwakt maar wel heel veel wind!

Geen opmerkingen: