donderdag 9 juni 2011

boekenblog van Tjibbe en Peter!

We zitten  nog steeds aan de oceaan in het plaatsje Waves op The Outerbanks. Hier is ook de romantische film opgenomen, Nights in Rodanthe. Jaren geleden hebben wij die gezien en ik heb toen meteen opgezocht waar het was. Hier dus. In de film stond het huis in het water maar inmiddels heeft de oceaan zoveel zand weggeslagen dat ze het huis hebben moeten verplaatsen!. Het staat nu aan de weg en is voor 2000,- per nacht te huur. Dus geen romantische Richard Gere achtige taferelen op het strand voor ons zoals hier op de foto en delen van de film naspelen. Volgens de dame bij de receptie van de camping zijn er ook nooit van die heftige stormen zoals in de film. Wil ik allemaal niet weten, what you see in the film is what you get....Ik vertel de kinderen ook nog steeds dat yaws echt is. Helaas trappen zij daar niet in.

Het is lekker warm hier, 33 graden en er staat een flinke wind die het allemaal erg aangenaam maakt. In New York is het nu 38 graden dus we wachten even. Volgende week is het weer iets koeler.

Tjibbe heeft heel hard gewerkt aan een boekenblog. In plaats van huiswerk doet hij dat. Hij en Peter lezen erg veel en hij had het idee om het eens op te schrijven. Weet je even niet wat voor boek je wilt lezen of bijvoorbeeld als cadeautjewilt kopen dan kun je hier even op kijken www.readyoureyesout.blogspot.com . Er staan nog niet heel veel op maar hij is druk bezig!!!

Verder niet veel nieuws. Veel lezen, over het strand wandelen en plannen maken voor de komende weken. De mannen willen naar West Point, de militaire academie, het Vrijheids beeld, en we gaan de bossen weer in boven New York.

Geen opmerkingen: